Kvásek je kámoš :)
Že prý konzumace pečiva a zdravý životní styl nejdou dohromady? To platí možná tak pro nadměrnou spotřebu baget z rozmražených polotovarů.
Domácí kváskové chleby jsou ovšem jiná kategorie! Přijď se naučit péct křupavý, úžasně voňavý a vlastníma rukama připravený chléb. Ten chutná totiž nejlépe a díky kvasu je výrazně stravitelnější. Tvoje rodina či přátelé se budou předhánět v tom, kdo jako první zakrojí do kůrky.
Co se na kurzu dozvíš? Jak:
– udržovat kvas čerstvý a silný
– připravit rozkvas a zadělat těsto
– kontrolovat proces kynutí
– vytvarovat bochník, podle vašich představ
– Jak se peče v remosce
– na pečení v troubě, kterou máte doma.
Během kurzu si vyzkoušíš vše až po tvarování bochníků a společně si upečeme jeden bochník v remosce.
Pečení chlebů zadělaných na kurzu bude následně na každém z účastníků. Výsledky předchozích kurzů a podpora ve formě názorných videí zaručují, že to zvládneš na jedničku.
Kapacita kurzu je 8 osob. Kurz proběhne při minimálním počtu 4 účastníků.
Místo na kurz si rezervuj přes registrační formulář zde